Καλάθι 0

Πολιτική Απορρήτου

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων:

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επίθετο, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.), αλλά μόνο για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες  του ηλεκτρονικού μας καταστήματος τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας, και δεν χρησιμοποιούνται από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από τον Νόμο στις αρμόδιες και μόνο Αρχές).

Σας εφιστούμε την προσοχή ότι αυτό αφορά τη χρήση της δικής μας Ιστοσελίδας και στην περιήγησή σας σε αυτήν, και όχι κατά την περιήγησή σας σε άλλες ιστοσελίδες για τις οποίες βρήκατε πληροφορίες ή γρήγορη πρόσβαση (links) μέσω της Ιστοσελίδας μας.

Γι’ αυτό, προσέχετε πάντοτε σε ποια ιστοσελίδα περιηγείστε κάθε φορά.

Σε κάθε περίπτωση, οι συνεργάτες της εταιρείας μας, που έχουν διαπιστευθεί για να  έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, είναι συγκεκριμένοι και ορισμένοι εγγράφως, και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται και αποκλείεται με κάθε δυνατό μέσο από την εταιρεία μας. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει ληφθεί ήδη από την έναρξη λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, ήδη πριν μας επισκεφθείτε.

Από τα προσωπικά σας στοιχεία, δύνανται μερικά να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με την εταιρεία μας επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση συγκεκριμένης συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, διατηρείτε ακέραιο το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων σας, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (Ν.2472/1997), και η εταιρεία μας θα ανταποκριθεί αμέσως όταν υποβάλετε την αντίρρησή σας αυτή.

Παίρνουμε όλα τα Αναγκαία Μέτρα για την Ασφάλειά σας:

Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα martis.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία και χωρίς να κάνει οποιασδήποτε μορφής εγγραφή μέλους οποιασδήποτε ομάδας. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα σας μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων ή εάν επιλέξετε να λαμβάνετε την περιοδική μας ηλεκτρονική ενημέρωση .

Τα απαραίτητα προσωπικά σας στοιχεία για κάθε συναλλαγή μαζί μας είναι το ονοματεπώνυμο σας, το πατρώνυμο (για να διασφαλίσουμε ταυτοπροσωπία), ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας, υπόδειξη τυχόν τρίτου προσώπου παραλαβής της, και είδος επιλεγόμενου στοιχείου φορολογικής απεικόνισης (φορολογικό παραστατικό, π.χ., απόδειξη, τιμολόγιο).

Ειδικά για την έκδοση τιμολογίου απαιτείται όνομα εταιρείας, Α.Φ.Μ., διεύθυνση έδρας και επάγγελμα.

Ανακεφαλαιώνοντας, ζητάμε από εσάς τόσες μόνο πληροφορίες όσες απαιτούνται από τον Νόμο για να σας προσφέρουμε μια ασφαλή και νόμιμη συναλλαγή, δηλαδή σύναψη σαφούς συμφωνίας πώλησης, συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Επιπροσθέτως, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια πιο προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιώντας μικρά πληροφοριακά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies, εάν και μόνο εσείς επιθυμείτε να σας αναγνωρίσουμε μπαίνοντας στην Ιστοσελίδα μας, οπότε να σας παρέχουμε υπενθυμίσεις προηγούμενων προτιμήσεων ή επιλογών σας. Σας εξασφαλίζουμε ότι αυτό θα συμβαίνει μόνο εάν εσείς το επιθυμείτε κάθε φορά.

Η εταιρεία μας δίνει εξαιρετική προσοχή στην προστασία της ασφάλειας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας, καθώς και της ασφάλειας των ηλεκτρονικών τους συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται -όσο γίνεται περισσότερο- η ασφάλειά σας .

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Χρήση GoogleAnalytics: Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία GoogleAnalytics για την παρακολούθηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας. Ενδεικτικά, μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας μπορούμε να δούμε το πώς οι επισκέπτες έφτασαν στην ιστοσελίδα, τι χρόνο διέθεσαν σε ποιες εσωτερικές σελίδες, καθώς και πολλές ακόμη πληροφορίες που μπορούν να μας βοηθήσουν κατά την βελτιστοποίηση του site μας. Αναλυτικάοιόροιχρήσηςτου Google Analytics.

Ενημερωτικά Μηνύματα:

  1. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή μέσω μηνυμάτων κινητής τηλεφωνίας, ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα με πληροφορίες που θεωρούμε χρήσιμες για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, οι οποίες μπορεί να περιέχουν μόνο ενημέρωση ή και προσφορές προϊόντων.
  2. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται αν τα ενημερωτικά αυτά μηνύματα δεν παραδοθούν στον τελικό προορισμό τους, διότι δεν αποτελούν συμβατική ή άλλη υποχρέωσή μας, αλλά καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια με τους ISP’s (InternetServiceproviders) για την επιτυχή παράδοσή τους.
  3. Αυτά τα ενημερωτικά μηνύματα μπορεί να καταλήξουν σε spamfolder του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, οπότε συνιστούμε να ελέγχετε τακτικά το ηλεκτρονικό σας γραμματοκιβώτιο για να μην χάνετε ενδιαφέρουσες ενημερώσεις.
  4. Σε περίπτωση που σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή αποφασίσετε ότι δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά μηνύματα ή εάν επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων μηνυμάτων της εταιρείας μας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική μας διεύθυνση ή την ειδική επιλογή στην ηλεκτρονική σας ενημέρωση.
  5. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί ανεξάρτητο συνεργάτη-πάροχο (3rdpartycompany) για την αναγνώριση (tracking) των παραληπτών των ενημερωτικών μηνυμάτων, και δεν παραδίδει σε τρίτα πρόσωπα πληροφορίες σχετικά με όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας των επισκεπτών μας.
  6. Η αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων από την εταιρεία μας γίνεται μόνο αν εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο εσείς επιθυμείτε. Ανεξάρτητα της αποστολής ενημερωτικών μηνυμάτων, σε περίπτωση που έχετε εκκρεμή παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα σας αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα (email) αποκλειστικά και μόνο σχετικά με την εξέλιξη της συγκεκριμένης παραγγελίας σας. Αυτές οι ενημερώσεις δεν απενεργοποιούνται, και η αποστολή τους αποτελεί τμήμα της διαδικασίας της σωστής εξέλιξης εκτέλεσης της παραγγελίας σας. Σχετικά με τα ηλεκτρονικά αυτά μηνύματα (e-mail), σας καλούμε να φροντίζετε να διευκολύνετε την παραλαβή τους και να τα αρχειοθετείτε με προσοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι δική σας υποχρέωση, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τις πρακτικές αυτής της Ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή τις συναλλαγές μαζί μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

Μάρτης παιδικό βιβλίο

«Μάρτης Ι.Κ.Ε.»

Σκούφου 8, 10557, Αθήνα

τηλ:     210-3210982

mail:    martis@martis.gr

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο