Καλάθι 0

Όροι Χρήσης

Ας Συστηθούμε:

Το martis.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης μέσω του Διαδικτύου των βιβλίων που εκδίδει και των προϊόντων που εμπορεύεται η εταιρεία μας με την επωνυμία «Μάρτης Ι.Κ.Ε.»με διακριτικό τίτλο «Μάρτης παιδικό βιβλίο», που έχει την έδρα της στην Αθήνα στην οδό Σκούφου αρ.8, ΤΚ 10557, Αθήνα, Ελλάδα, με ΑΦΜ: 800548587 της ΔΟΥ Δ΄Αθηνών, Αριθμό Γ.Ε.Μ.Η.: 128768801000, με τηλέφωνο επικοινωνίας 0030-210-3210982 και διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας [email protected] .

Προσοχή στην Περιήγησή σας:

Πριν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους πιο κάτω όρους και προϋποθέσεις που εφαρμόζονται για τη χρήση της Ιστοσελίδας μας, αλλά και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στην ηλεκτρονική  διεύθυνση www.martis.gr.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους πιο κάτω όρους και προϋποθέσεις και θα πρέπει να θυμάστε ότι η περιήγηση στην Ιστοσελίδα μας διέπεται από τους παρακάτω όρους και από τους όρους που συνθέτουν την Πολιτική Απορρήτου που θα βρείτε στην Ιστοσελίδα μας. Η επίσκεψή σας στον παρόντα διαδικτυακό τόπο αποτελεί και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών.

Αν και η περιήγηση στην ιστοσελίδα μας δεν απαιτεί να καλύπτετε κάποιο όριο ηλικίας, εντούτοις, για να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αγορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών. Θυμηθείτε ότι υποβάλλοντας ένα αίτημα αγοράς στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ταυτόχρονα δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών. Εάν από οποιοδήποτε στοιχείο που μας έχετε γνωρίσει προκύπτει ότι δεν έχετε την ηλικία αυτή, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν θα αποδεχθεί την παραγγελία σας.

Η περιήγησή σας στην Ιστοσελίδα μας είναι απολύτως δωρεάν και καμία χρέωση δεν δημιουργείται από εμάς σε βάρος σας. Αντίθετα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η παραγγελία αγοράς οποιουδήποτε από τα προϊόντα που σας προτείνουμε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος συνεπάγεται πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή από εσάς της αντίστοιχης οικονομικής επιβάρυνσης αγοράς και μεταφοράς τους, η οποία οικονομική επιβάρυνση σας εξηγείται σε κάθε προϊόν μας αναλυτικά.

Η επίσκεψη του παρόντος διαδικτυακού τόπου αποτελεί για τον επισκέπτη, ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης που σας παραθέτουμε, μην χρησιμοποιήσετε το δικτυακό αυτό τόπο.

Τροποποίηση των Όρων:

Η “Μάρτης παιδικό βιβλίο” διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε μονομερώς ή να ανανεώνουμε τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Κάθε τέτοια αλλαγή αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να δημοσιεύεται αμέσως στην Ιστοσελίδα μας στο παρόν σημείωμα Όρων Χρήσης, αλλά και στα σημεία των ιστοσελίδων μας, όπου είναι απαραίτητο σύμφωνα με τον Νόμο και κατά την κρίση μας,  ώστε να είστε πάντοτε ενήμεροι για τους όρους που ισχύουν κατά την περιήγησή σας αλλά και κατά τη συναλλαγή σας μαζί μας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι καμία αλλαγή οποιουδήποτε όρου που εμείς έχουμε θέσει δεν θα επηρεάζει τις παραγγελίες  που έχετε ήδη θέσει πριν από την τροποποίηση του αντίστοιχου όρου. Η τυχόν αλλαγή όρων για παραγγελίες σας που έχουν ήδη γίνει κι εκκρεμούν προς υλοποίηση, θα οφείλεται μόνο σε αλλαγή της νομοθεσίας που θα καταλαμβάνει και εκκρεμείς συναλλαγές και δεν θα οφείλεται σε δική μας επιλογή.

Οι Πληροφορίες και τα Προϊόντα που σας παρέχουμε:

Δεσμευόμαστε απέναντί σας, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας,  για την ακρίβεια, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην παρούσα Ιστοσελίδα μας (www.martis.gr) και προέρχονται από την εταιρεία μας, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που περιγράφονται για κάθε χωριστό προϊόν ή ομάδα προϊόντων που διαθέτουμε, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες από το ηλεκτρονικό κατάστημα της “Μάρτης παιδικό βιβλίο” υπηρεσίες, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών που έχουν διαφύγει της προσοχής μας ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της Ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας.

Τα Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησία – Περιορισμοί Χρήσης:

Η παρούσα ιστοσελίδα www.martis.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος (site) της εταιρείας μας. Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού τόπου και όλων των επιμέρους σελίδων του, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, διακριτικών γνωρισμάτων, κειμένων, περιγραφής παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία της εταιρείας μας και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και των διατάξεων περί αθεμίτου ανταγωνισμού.

Τα ονόματα, οι εικόνες, τα λογότυπα, τα σχέδια και όλα τα διακριτικά γνωρίσματα που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα και τα οποία υποδηλώνουν πληροφορίες και δεδομένα που αφορούν τρίτα πρόσωπα, συνεργάτες ή προμηθευτές της εταιρείας μας, καθώς και προϊόντα και  υπηρεσίες τους, αποτελούν αποκλειστική πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία τους και προστατεύονται από τις ίδιες πιο πάνω διατάξεις.

Η αναφορά των τρίτων παραγωγών και των προϊόντων τους στην Ιστοσελίδα μας γίνεται με πλήρη σεβασμό των δικαιωμάτων αυτών, και η  εμφάνισή τους στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας δεν πρέπει να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή ειδική εκχώρηση άδειας ή ειδικό δικαίωμα χρήσης τους.

Επομένως, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας δεν μπορούν να αντιγράψουν (download), σε σταθερό ή όχι μέσο, αναπαράγουν, διανείμουν, διαμοιράσουν, πουλήσουν, δημοσιεύσουν και κυκλοφορήσουν, σε φυσική ή ηλεκτρονική μορφή, με οποιονδήποτε τρόπο υλικό από τον παρόντα δικτυακό τόπο, παρά μόνο για προσωπική, μη κερδοσκοπική χρήση.

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας απαγορεύεται αυστηρά να τροποποιήσουν ή να παρέμβουν με οποιονδήποτε τρόπο στη διαμόρφωση και στις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας.

Παραπομπές – Σύνδεσμοι (Links)

Η Ιστοσελίδα της εταιρείας μας εμπεριέχει παραπομπές-συνδέσμους (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους, σε άλλες ιστοσελίδες, κατασκευασμένους από τρίτα πρόσωπα, φυσικά ή νομικά. Οι παραπομπές-σύνδεσμοι (links) αυτοί παρέχονται ως πληροφορία των επισκεπτών, η οποία (πληροφορία) είναι ήδη δημοσίως γνωστή και η εταιρεία μας ούτε συστήνει, ούτε συμβουλεύει, ούτε με οποιονδήποτε τρόπο παροτρύνει την επίσκεψή τους.

Η εταιρεία μας  δεν είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε εσφαλμένη ή μη νόμιμη πληροφορία ή παράλειψη εμπεριέχεται στις σελίδες άλλων δικτυακών τόπων, ούτε για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους, στις οποίες ο δικός μας επισκέπτης αποκτά πρόσβαση με δική του αποκλειστική επιλογή και ευθύνη.

Παίρνουμε όλα τα Αναγκαία Μέτρα για την Ασφάλειά σας:

Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα martis.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία και χωρίς να κάνει οποιασδήποτε μορφής εγγραφή μέλους οποιασδήποτε ομάδας. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα σας μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων ή εάν επιλέξετε να λαμβάνετε την περιοδική μας ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τα απαραίτητα προσωπικά σας στοιχεία για κάθε συναλλαγή μαζί μας είναι το ονοματεπώνυμο σας, το πατρώνυμο (για να διασφαλίσουμε ταυτοπροσωπία), ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας, υπόδειξη τυχόν τρίτου προσώπου παραλαβής της, και είδος επιλεγόμενου στοιχείου φορολογικής απεικόνισης (φορολογικό παραστατικό, π.χ., απόδειξη, τιμολόγιο).

Ειδικά για την έκδοση τιμολογίου απαιτείται όνομα εταιρείας, Α.Φ.Μ., διεύθυνση έδρας και επάγγελμα.

Ανακεφαλαιώνοντας, ζητάμε από εσάς τόσες μόνο πληροφορίες όσες απαιτούνται από τον Νόμο για να σας προσφέρουμε μια ασφαλή και νόμιμη συναλλαγή, δηλαδή σύναψη σαφούς συμφωνίας πώλησης, συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Επιπροσθέτως, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια πιο προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιώντας μικρά πληροφοριακά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies, εάν και μόνο εσείς επιθυμείτε να σας αναγνωρίσουμε μπαίνοντας στην Ιστοσελίδα μας, οπότε να σας παρέχουμε υπενθυμίσεις προηγούμενων προτιμήσεων ή επιλογών σας. Σας εξασφαλίζουμε ότι αυτό θα συμβαίνει μόνο εάν εσείς το επιθυμείτε κάθε φορά.

Η εταιρεία μας δίνει εξαιρετική προσοχή στην προστασία της ασφάλειας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας, καθώς και της ασφάλειας των ηλεκτρονικών τους συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται -όσο γίνεται περισσότερο-η ασφάλειά σας.

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Χρήση GoogleAnalytics: Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία GoogleAnalytics για την παρακολούθηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας. Ενδεικτικά, μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας μπορούμε να δούμε το πώς οι επισκέπτες έφτασαν στην ιστοσελίδα, τι χρόνο διέθεσαν σε ποιες εσωτερικές σελίδες, καθώς και πολλές ακόμη πληροφορίες που μπορούν να μας βοηθήσουν κατά την βελτιστοποίηση του site μας. Αναλυτικά οι όροι χρήσης του GoogleAnalytics.

Απόρρητο Συναλλαγών:

Η τήρηση του Απορρήτου είναι για την εταιρεία μας και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πρώτης προτεραιότητας. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου (ecommerce). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον επισκέπτη/χρήστη στην εταιρεία μας είναι εμπιστευτικές και λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο για την εκτέλεση των συμβατικών μας υποχρεώσεων απέναντι σε εσάς και στον Νόμο, για τη λήψη και εκτέλεση της παραγγελίας σας ή για τους λόγους για τους οποίους ρητά μας παρέχετε τα στοιχεία αυτά. Μόνο εγγράφως εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της εταιρείας μας έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ., για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Η εταιρεία μας  δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής, υπό τους όρους που επιβάλλει κάθε φορά ο Νόμος.

Στην περίπτωση που η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των υπολογιστικών και τηλεπικοινωνιακών συστημάτων της, φροντίζουμε για την έγγραφη δέσμευσή τους για τη μέγιστη εφικτή  εξασφάλιση του απορρήτου.

Οποτεδήποτε μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αναφορικά με εσάς, καθώς και τη διόρθωσή τους, σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους, σύμφωνα με τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις του νόμου  για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Για τη δική σας ασφάλεια, πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της συνεργασίας σας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων:

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.), αλλά μόνο για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν στις συναλλαγές σας μαζί μας, στη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν χρησιμοποιούνται από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από τον Νόμο στις αρμόδιες και μόνο Αρχές).

Σας εφιστούμε την προσοχή ότι αυτό αφορά τη χρήση της δικής μας Ιστοσελίδας και την περιήγησή σας σε αυτήν, και όχι κατά την περιήγησή σας σε άλλες ιστοσελίδες για τις οποίες βρήκατε πληροφορίες ή γρήγορη πρόσβαση (links) μέσω της Ιστοσελίδας μας.

Για αυτό, προσέχετε πάντοτε σε ποια ιστοσελίδα περιηγείστε κάθε φορά.

Σε κάθε περίπτωση, οι συνεργάτες της εταιρείας μας, που έχουν διαπιστευθεί για να  έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, είναι συγκεκριμένοι και ορισμένοι εγγράφως, και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται και αποκλείεται με κάθε δυνατό μέσο από την εταιρεία μας. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει ληφθεί ήδη από την έναρξη λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, ήδη πριν μας επισκεφθείτε.

Από τα προσωπικά σας στοιχεία δύνανται μερικά να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με την εταιρεία μας επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση συγκεκριμένης συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις, που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή διατηρείτε ακέραιο το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων σας, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (Ν.2472/1997), και η εταιρεία μας θα ανταποκριθεί αμέσως όταν υποβάλετε την αντίρρησή σας αυτή.

Τρόποι παραγγελίας

Εφόσον είστε τουλάχιστον 18 ετών, μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας ανά πάσα στιγμή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Επίσης, μπορείτε να μας καλέσετε τηλεφωνικά στο 0030-210-3210982 και να σας βοηθήσουμε εμείς να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά.

Όπως επίσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και με την παρουσία σας στο φυσικό μας κατάστημα, στη διεύθυνση της εταιρείας μας, και να συζητήσουμε από κοντά τις επιλογές σας.

Τρόπος και κόστος αποστολών

Για την αποστολή των προϊόντων σας συνεργαζόμαστε με εταιρείες εξειδικευμένες στην παροχή  ταχυδρομικών υπηρεσιών και με εξειδικευμένες επιχειρήσεις μεταφορών.

Σας παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα να παραλάβετε οι ίδιοι ή μέσω τρίτου εξουσιοδοτημένου προσώπου (ιδιώτη ή μεταφορέα) της δικής σας επιλογής τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα, αρκεί να το δηλώσετε με σαφήνεια κατά τη διαδικασία της παραγγελίας.

Το κόστος των μεταφορικών θα το πληροφορείστε πάντοτε από την ειδική εφαρμογή στο «Καλάθι Αγορών» και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να έχετε ολοκληρώσει την υποβολή της παραγγελίας σας.

Πώς γίνεται η Παραγγελία σας

Κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να επιλέγετε προϊόντα που επιθυμείτε να αποκτήσετε τοποθετώντας τα στο «φανταστικό» ηλεκτρονικό σας «Καλάθι Αγορών». Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, μπορείτε να επιστρέψετε στο «Καλάθι Αγορών» σας και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων ή ολόκληρα προϊόντα από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση».

Με την καταχώριση της παραγγελίας σας στην Ιστοσελίδα μας, θα πληροφορηθείτε αμέσως από αυτήν ότι η υποβολή της παραγγελίας σας ολοκληρώθηκε.

Στη συνέχεια θα λάβετε το πρώτο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail) το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας και θα σας ενημερώνει, αντίστοιχα, είτε ότι η πιστωτική σας κάρτα δεσμεύθηκε επιτυχώς με την αξία της παραγγελίας σας και έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία πώλησης μεταξύ μας,  είτε ότι αναμένεται η πίστωση της αξίας της παραγγελίας σας σε τραπεζικό λογαριασμό μας, οπότε μόλις εμφανιστεί σε εμάς η πίστωση αυτή, θα έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία πώλησης μεταξύ μας.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας πώλησης και την επεξεργασία της παραγγελίας σας, θα λάβετε δεύτερο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail) με τα εξατομικευμένα προϊόντα που αγοράσατε και με το οποίο θα ενημερώνεστε ότι η παραγγελία σας έχει αποσταλεί ή ότι υπάρχει ανάγκη πρόσθετης συμπληρωματικής επικοινωνίας σχετικά με την αποστολή των προϊόντων ή μερικών από αυτά.

Διαθεσιμότητα Προϊόντων και Χρόνος Παράδοσης

 Ο μέγιστος χρόνος αποστολής από την έδρα μας των προϊόντων, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας μας πώλησης (βλ. ανωτέρω) είναι δύο (2) εργάσιμες ημέρες.

Εάν για κάποια προϊόντα προβλέπονται διαφορετικοί χρόνοι αποστολής, μικρότεροι ή μεγαλύτεροι των 2 εργάσιμων ημερών, αυτή η πληροφορία θα ορίζεται ήδη στην περιγραφή του προϊόντος.

Παραγγελία που περιέχει περισσότερα προϊόντα με διαφορετικούς χρόνους αποστολής, αποστέλλεται ολόκληρη με βάση τον μεγαλύτερο χρόνο αποστολής.

Τρόποι Πληρωμής:

To ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σας:

–Με πιστωτική / χρεωστική / prepayed κάρτα, με ανακατεύθυνση στο VivaPayments:Η VivaPayments δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, AmericanExpress και Diners. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα, παρακαλούμε ακολουθήστε τις ειδικότερες οδηγίες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της, καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας.

Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται για λογαριασμό νομικού προσώπου, επειδή η συναλλαγή πρέπει να γίνει με τον τυπικά εξουσιοδοτημένο νόμιμο εκπρόσωπό του, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

–Πληρωμή μέσω VivaWallet: Παρακαλούμε ακολουθήστε τις ειδικότερες οδηγίες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας.

–Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό: Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με κατάθεση μετρητών ή μεταφορά (έμβασμα) σε έναν από τους Τραπεζικούς  λογαριασμούς που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας. Χρόνος πληρωμής για την ολοκλήρωση της συμφωνίας μας πώλησης είναι η ημέρα που η αντίστοιχη πίστωση είναι διαθέσιμη στον αντίστοιχο λογαριασμό μας.

Φόροι και Τελωνειακοί Έλεγχοι

Η παράδοση εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) δεν επιφέρει πρόσθετες φορολογικές ή τελωνειακές επιβαρύνσεις. Εντούτοις, εάν είστε Πελάτης από χώρα εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.), δεν αποκλείεται να σας ζητηθεί να πληρώσετε επιπλέον δασμούς σε περίπτωση τελωνειακού ελέγχου.  Οι διασυνοριακές παραδόσεις μπορεί να υποστούν ελέγχους από τις αρμόδιες τελωνειακές Αρχές. Η Εταιρεία μας δεν μπορεί να έχει κανένα έλεγχο ούτε ευθύνη σχετικά με τυχόν πρόσθετες επιβαρύνσεις ή ελεγκτικές διαδικασίες.

Δικαίωμα Μεταμέλειας και Υπαναχώρησης:

Σας γνωρίζουμε ότι έχετε δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την συμφωνία μας πώλησης που έχει ολοκληρωθεί μετά την παραγγελία σας, το αργότερο μέσα σε προθεσμία δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε τα προϊόντα μας.

Για τη δική σας αναλυτική ενημέρωση για τη διαδικασία υπαναχώρησής σας παρακαλούμε  ανοίξτε την αναλυτική οδηγία πατώντας εδώ.

Ευθύνη για Ελαττώματα:

Η εταιρεία μας έχει φροντίσει πριν από την αποστολή των προϊόντων σε εσάς να τα ελέγξει και να πιστοποιήσει την άψογη κατάστασή τους και ότι αυτά έχουν τις ιδιότητες που συμφωνήσαμε με την αποδοχή της παραγγελίας σας. Σε κάθε περίπτωση, όμως, ουσιώδους ελαττώματος του προϊόντος που σας πωλήσαμε ή το οποίο δεν έχει τις ιδιότητες που τυχόν ειδικά συμφωνήσαμε, και το οποίο ελάττωμα ή βλάβη δεν έχει προκληθεί με δική σας ευθύνη, μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας από το άρθρο 534ΑΚ και είτε να μας ζητήσετε την αντικατάστασή του είτε να υπαναχωρήσετε από τη συμφωνία μας πώλησης.

Στην περίπτωση αυτή, τα προϊόντα αυτά θα πρέπει να μας επιστραφούν άμεσα και θα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Τα δικαιώματά σας αυτά σε κάθε περίπτωση παραγράφονται εντός διετίας.

Ενημερωτικά Μηνύματα:

  1. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή μέσω μηνυμάτων κινητής τηλεφωνίας, ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα με πληροφορίες που θεωρούμε χρήσιμες για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, οι οποίες μπορεί να περιέχουν μόνο ενημέρωση ή και προσφορές προϊόντων.
  2. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται αν τα ενημερωτικά αυτά μηνύματα δεν παραδοθούν στον τελικό προορισμό τους, διότι δεν αποτελούν συμβατική ή άλλη υποχρέωσή μας, αλλά καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια με τους ISP’s (InternetServiceproviders) για την επιτυχή παράδοσή τους.
  3. Αυτά τα ενημερωτικά μηνύματα μπορεί να καταλήξουν σε spamfolder του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, οπότε συνιστούμε να ελέγχετε τακτικά το ηλεκτρονικό σας γραμματοκιβώτιο για να μην χάνεται ενδιαφέρουσες ενημερώσεις.
  4. Σε περίπτωση που σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή αποφασίσετε ότι δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά μηνύματα ή εάν επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων μηνυμάτων της εταιρείας μας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική μας διεύθυνση ή την ειδική επιλογή στην ηλεκτρονική σας ενημέρωση.
  5. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί ανεξάρτητο συνεργάτη-πάροχο (3rdpartycompany) για την αναγνώριση (tracking) των παραληπτών των ενημερωτικών μηνυμάτων, και δεν παραδίδει σε τρίτα πρόσωπα πληροφορίες σχετικά με όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας των επισκεπτών μας.
  6. Η αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων από την εταιρεία μας γίνεται μόνο αν εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο εσείς επιθυμείτε. Ανεξάρτητα της αποστολής ενημερωτικών μηνυμάτων, σε περίπτωση που έχετε εκκρεμή παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα σας αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα (email) αποκλειστικά και μόνο σχετικά με την εξέλιξη της συγκεκριμένης παραγγελίας σας. Αυτές οι ενημερώσεις δεν απενεργοποιούνται, και η αποστολή τους αποτελεί τμήμα της διαδικασίας της σωστής εξέλιξης/εκτέλεσης της παραγγελίας σας. Σχετικά με τα ηλεκτρονικά αυτά μηνύματα (e-mail), σας καλούμε να φροντίζετε να διευκολύνετε την παραλαβή τους και να τα αρχειοθετείτε με προσοχή καθ’ όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι δική σας υποχρέωση, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

Ευθύνη της Μάρτης:

Επειδή η εταιρεία μας λαμβάνει συνεχώς κάθε μέτρο επιμέλειας για την ασφαλή λειτουργία της συγκεκριμένης Iστοσελίδας της και του ηλεκτρονικού της καταστήματος δεν θα έχει καμία ευθύνη γα την κάλυψη οποιασδήποτε ζημίας Επισκέπτη της ιστοσελίδας μας, ο οποίος εισέρχεται και περιηγείται σε αυτή με δική του πρωτοβουλία και με την σύσταση της εταιρείας μας να έχει διαβάσει προηγουμένως όλους τους παρόντες όρους.

Η εγγύηση της εταιρείας μας αναφορικά με τα προσφερόμενα προϊόντα είναι μόνο ρητή και ισχύει μόνο στα όρια που ρητά αναφέρεται στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Τα περιεχόμενα του συγκεκριμένου δικτυακού τόπου της εταιρείας μας παρέχονται «όπως ακριβώς είναι» χωρίς να συνοδεύονται από καμία άλλη εγγύηση, σιωπηρή, συναγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο.

Επίσης η εταιρεία μας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, τα προϊόντα, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα που σήμερα προσφέρονται, θα συνεχίσουν να παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται σε συγκεκριμένους ρητούς χρόνους.

Επίσης η εταιρεία μας δεν εγγυάται ότι ο συγκεκριμένος ιστότοπος ή οποιοσδήποτε άλλος συγγενικός δικτυακός τόπος ή οι εξυπηρετητές («servers») μέσω των οποίων τίθενται στη διάθεσή σας, σας παρέχονται χωρίς «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά, και προς τούτο συνιστούμε τη χρήση αναγνωρισμένων εφαρμογών προστασίας από κακόβουλο λογισμικό.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Το Ελληνικό Δίκαιο θα εφαρμόζεται τόσο στην περιήγησή σας στην Ιστοσελίδα μας, όσο και σε όλα τα θέματα που αφορούν με οποιοδήποτε τρόπο τις παραγγελίες σας. Εάν δεν καταφέρουμε να βρούμε μία φιλική λύση, που είναι και η πρώτη επιλογή της εταιρείας μας, αρμόδια Δικαστήρια για την ερμηνεία των επικοινωνιών μας και των συμφωνιών μας, ακόμη και μετά την ολοκλήρωσή τους, θα είναι αποκλειστικά τα δικαστήρια της Αθήνας. Με την περιήγηση στην Ιστοσελίδα μας, αλλά και με τη θέση της πρώτης σας παραγγελίας δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τα πιο πάνω ανεπιφύλακτα.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο