Μηνιαίες συναντήσεις Yoga για παιδιά 3-12 ετών στον Μάρτη με την Αννίτα Παλημέρη!

Σεμινάρια | 15.01.2019

Επόμενη συνάντηση το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου. Μηνιαίες συναντήσεις  για αγόρια και κορίτσια!

Με αφορμή ένα βιβλίο, ένα όνειρο, ένα ταξίδι, κάνουμε γιόγκα, παίζουμε και αυτοσχεδιάζουμε. Χωρίς κριτική, σωστό και λάθος,  εξερευνούμε τις σωματικές μας  δυνατότητες, τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας.

Η Yoga για παιδιά περιλαμβάνει σωματική άσκηση, επίγνωση, επαφή με το συναίσθημα και πολλή διασκέδαση. Τα παιδιά γνωρίζουν καλύτερα το σώμα τους και εξερευνούν τις δυνατότητές τους  μέσα από τις asana/πόζες της γιόγκα. Χρησιμοποιούν  τη φαντασία, την αναπνοή και την έμφυτη περιέργειά τους. Το μάθημα κλείνει με ξεκούραση. Ξεκουραζόμαστε αναπνέοντας, χαλαρώνουμε και βρίσκουμε τρόπους να ηρεμήσουμε το μυαλό και το σώμα με μουσική.

****

Η Αννίτα Παλημέρη μετά από μια στροφή καριέρας διδάσκει πλέον yoga και δημιουργική κίνηση και διαχειρίζεται το MYSTYDIO. Εκτός από γνώσεις yoga & δημιουργικής κίνησης έχει πτυχίο Νομικής και Κοινωνιολογίας και εργασιακή εμπειρία στις Δημόσιες Σχέσεις. Έχει ζήσει στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Αγγλία, την Ινδονήσια, τη Νιγηρία και την Κένυα. Με την επιστροφή της στην Αθήνα το 2007, ξεκίνησε την επανεκπαίδευσή της στη Yoga και τη δημιουργική κίνηση, ολοκλήρωσε το 200h Yogaworks Teacher Training  και το Rainbow for Kids and Families Teacher Training Certificate,  παρακολουθεί ανελλιπώς σεμινάρια και συνεχίζει την πρακτική και την εκπαίδευσή της. Διδάσκει yoga σε ενήλικες και παιδιά, έχοντας συνεργαστεί με παιδικούς σταθμούς, σχολεία  και summercamps.

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 3-12 ΕΤΩΝ

Γιατί Yoga για παιδιά; Επειδή δεν είναι ανταγωνιστικό, δεν είναι καθιστικό, δεν είναι μάθημα, δεν είναι υποχρεωτικό! Είναι τρόπος σκέψης και ζωής, είναι έμπνευση για το μέλλον, είναι τρόπος να αγαπάμε τον εαυτό μας!

Πρόγραμμα συναντήσεων:

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

 

Παιδιά 3-4 ετών: 16:00-17:00

Παιδιά 5-12 ετών: 17:00-18:00

 

Κόστος συνάντησης: 15€

Τα τμήματα συμπληρώνονται γρήγορα, για τον λόγο αυτό προτείνεται η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

Πληροφορίες εγγραφής:

Αννίτα Παλημέρη |6939189828 | [email protected]

Μάρτης | Χάρητος 8, 10675 | 210 3210982 | [email protected]

Facebook event

« Γιορτάζουμε την Αγγελίνα με Καλογεροπούλου, Egnéus & Burger Project!
Ο Daniel Egnéus στο Booktique στο Κολωνάκι! »