ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ
“Το καταφύγιο της Λύπης”
Anne Booth, David Litchfield
11,97€
Έναν σκύλο, αυτό είχα ζητήσει. Έναν κανονικό σκύλο με ουρά και αυτιά, που να γαβγίζει αν χρειάζεται και όταν του πετάς πράγματα να σου τα φέρνει. Όμως ο μπαμπάς είχε άλλη γνώμη. Μπορεί να φταίω κι εγώ λίγο που άφησα τον Άγιο Βασίλη να αποφασίσει, γιατί τελικά το πρώτο μου κατοικίδιο, ο Μίλτος, ήταν ένα μυρμήγκι.
Ο βραβευμένος εικονογράφος Φίλιππος Φωτιάδης επιστρέφει με μια δική του ιστορία γεμάτη χιούμορ και ανατροπές.
Στις Εκδόσεις Μάρτης δημιουργούμε βιβλία που εμπνέουν τη φαντασία και καλλιεργούν την αγάπη για την ανάγνωση. Με επίκεντρο το ποιοτικό παιδικό βιβλίο, επιλέγουμε ιστορίες που μιλούν στα παιδιά με ευαισθησία, χιούμορ και δημιουργικότητα.
Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε κάθε στάδιο της έκδοσης, από την επιλογή του τίτλου μέχρι την εικονογράφηση και τον σχεδιασμό, ώστε κάθε βιβλίο να αποτελεί μια ολοκληρωμένη εμπειρία ανάγνωσης.
Ο κατάλογός μας διαμορφώνεται με προσεκτικά επιλεγμένες ιστορίες και δημιουργούς που ξεχωρίζουν για τη φαντασία, την πρωτοτυπία και τη δύναμη της αφήγησης.
Για εμάς, το βιβλίο είναι ένας μικρός κόσμος ανακάλυψης, ένα ταξίδι που ξεκινά με μια ιστορία και μπορεί να συνοδεύει τα παιδιά σε κάθε στάδιο της αναγνωστικής τους διαδρομής.
Πιστεύουμε στη δύναμη των ιστοριών που εμπνέουν, συγκινούν και ταξιδεύουν τους αναγνώστες. Γι’ αυτό επιλέγουμε με φροντίδα κάθε τίτλο που φέρει την υπογραφή των Εκδόσεων Μάρτης.
Κριτικές Αναγνωστών
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.