Η ISOL στην Ελλάδα!

Έμπνευση, Παρουσιάσεις | 30.05.2018

Ο Μάρτης σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Αργεντινής έχει τη μεγάλη χαρά  να καλωσορίσει τον Ιούνιο στην Ελλάδα την ISOL, την πολυβραβευμένη συγγραφέα και εικονογράφο από την Αργεντινή!

Η πολυτάλαντη δημιουργός παιδικών βιβλίων και μουσικός επισκέπτεται τη χώρα μας για πρώτη φορά στις 9 Ιουνίου δίνοντάς μας την ευκαιρία να αποκτήσουμε πιο άμεση και ουσιαστική γνωριμία με το ευφάνταστο έργο της.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Σάββατο 09 Ιουνίου, 12:00: Παρουσίαση του βιβλίου Νοτούρνο, Συνταγές για όνειρα στο βιβλιοπωλείο Public στο Κολωνάκι.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ LEA οι εκδόσεις Μάρτης και το βιβλιοπωλείο Public στο Κολωνάκι σας προσκαλούν το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 12:00 σε ένα μαγικό ταξίδι με αφορμή το βιβλίο της ISOL Νοτούρνο, συνταγές για όνειρα! Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να μαγειρέψουν όνειρα και να γνωρίσουν από κοντά τη σπουδαία Αργεντινή εικονογράφο ISOL στην πρώτη της επίσκεψη στη χώρα μας!

Facebook event εδώ

Κυριακή 10 Ιουνίου: 3ο Bobos Art Festival

Στη μία η ώρα, στη σκηνή του 3ου Bobos Art Festival στον Κήπο του Μεγάρου, η αγαπημένη ομάδα Κοπέρνικος θα μας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο της πολυβραβευμένης Αργεντινής δημιουργού ISOL. Με μια χιουμοριστική αυτοσχέδια μίνι παράσταση γεμάτη φαντασία, οι ηθοποιοί Μιχάλης Κοιλάκος και Γιάννης Αδρίμης θα μας γνωρίσουν το έργο της ISOL που βραβεύτηκε το 2013 με το διεθνές βραβείο ALMA (τη μεγαλύτερη διάκριση που μπορεί να λάβει ένας δημιουργός παιδικού βιβλίου) και επισκέπτεται τη χώρα μας για πρώτη φορά. Μέσα από τους ανατρεπτικούς διαλόγους τους θα μας παρουσιάσουν τα βιβλία Ο Πετίτ το τέρας και Είναι καλό να έχεις ένα παπάκι και, στο τέλος, την ίδια την ISOL, που θα ανέβει στη σκηνή για να  συναντήσει τους μικρούς της φίλους και να υπογράψει τα βιβλία τους!

Facebook event εδώ

Πέμπτη 14 Ιουνίου, 18:00: Η ISOL υπογράφει τα βιβλία της στον Μάρτη!

Η πολυβραβευμένη Αργεντινή συγγραφέας και εικονογράφος ISOL παρέα με τον ταλαντούχο συγγραφέα παιδικών βιβλίων Αντώνη Παπαθεοδούλου θα μας παρασύρουν σε ένα ευφάνταστο ταξίδι στον μαγικό κόσμο των βιβλίων της. Στο τέλος της εκδήλωσης, η ISOL θα υπογράψει τα βιβλία της και θα συνομιλήσει με φίλους και δημοσιογράφους.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Facebook event εδώ

« Ο Daniel Egnéus στο Booktique στο Κολωνάκι!
Παρουσίαση των βιβλίων της ISOL που κυκλοφορούν από τον Μάρτη! »